Farmacie Slatina

Crisfarm

Farmacie Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Farmacie Slatina: Crisfarm.

   Suntem mandri sa fim printre primele farmacii din Oltenia parte a grupului national de farmacii Alphega. Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-ul www.alphega-farmacie.ro

  Alphega Farmacie a luat nastere in anul 2001 avand ca scop principal imbunatatirea calitatii vietii pacientilor si a comunitatii din care acestia fac parte, contribuind astfel la imbunatatirea la scara extinsa a sanatatii in comunitatile in care este prezenta.
  Alphega Farmacie este prezenta in 8 tari si recent a intrat pe piata farmaceutica din Romania, facilitandu-le pacientilor accesul la un serviciu de sanatate inovativ si performant.
  Suntem aceiasi farmacisti independenti pe care ii cunoasteti, aceiasi farmacisti de familie bine pregatiti care va zambesc de cum le treceti pragul si care sunt dornici sa va ofere cele mai bune recomandari pentru un regim de viata echilibrat si armonios.  

  Farmacistii Alphega au inteles ca fiecare membru al familiei dumneavoastra este unic si au ales sa faca lucrurile diferit. Va intampinam cu multa rabdare, va cunoastem istoricul si va oferim sfaturi in concordanta cu stilul dvs de viata si cu istoricul sanatatii dumneavoastra.
  Pentru a raspunde cat mai bine solicitarilor dumneavoastra, farmacistii Alphega va ofera cele mai bune recomandari privind tratamentele de care aveti nevoie atunci cand sunteti bolnavi, consiliere si produse pentru nutritie si controlul greutatii, de ingrijire personala, de frumusete, de familie precum sanatatea copiilor si recomandari potrivite stilului dumneavoastra de zi cu zi.  Alphega este printre primele farmacii care ofera pacientilor din Romania servicii precum controlul greutatii, controlul tensiunii arteriale, varsta arteriala, diabet zaharat, in scopul de a preveni aparitia bolilor sau pentru a opri agravarea acestora.

   Farmacistul are un rol important de consilier, in stabilirea terapiei de prima intentie a pacientului cu medicamente OTC si suplimente alimentare. El trebuie sa aiba o implicare activa responsabila in asistenta farmaceutica. Fiind singurul specialist in domeniul medicamentului si actionand in conformitate cu regulile de buna practica, farmacistul ofera asistenta specializata pacientilor, reducand semnificativ procesele epidemiologice medicamentoase datorate reactiilor adverse intense a medicamentelor dar si interactiunile medicamentoase sau alimentare. 

Servicii

  • Produse medicale
  • Produse Parafarmaceutice
  • Produse cosmetice Organice
  • Produse pentru nutritie ecologice
  • Produse Alimentare Bio
  • Uleiuri naturale organice

 Detergenti vase,rufe ecologici

 

OFERIM PACIENTILOR NOSTRI ANALIZE SI INVESTIGATII MEDICALE GRATUITE 

Program prelungit
Luni-Vineri: 08:00 - 23.00
Sambata-Duminica: 08:00 - 21:00

Parteneri

ALPHEGA

Oferte speciale

NE MARIM ECHIPA..ANGAJAM FARMACIST CONDITII SALARIALE BUNE  TRIMITETI CV PE utacris@gmail.com