Farmacie Slatina

Farmacie Slatina

Farmacie Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Farmacie Slatina: Farmacie Slatina.

  Suntem aceiasi farmacisti independenti pe care ii cunoasteti, aceiasi farmacisti de familie bine pregatiti care va zambesc de cum le treceti pragul si care sunt dornici sa va ofere cele mai bune recomandari pentru un regim de viata echilibrat si armonios. 

  Pentru a raspunde cat mai bine solicitarilor dumneavoastra, farmacistii Alphega va ofera cele mai bune recomandari privind tratamentele de care aveti nevoie atunci cand sunteti bolnavi, consiliere si produse pentru nutritie si controlul greutatii, de ingrijire personala, de frumusete, de familie precum sanatatea copiilor si recomandari potrivite stilului dumneavoastra de zi cu zi. Alphega este printre primele farmacii care ofera pacientilor din Romania servicii precum controlul greutatii, controlul tensiunii arteriale, varsta arteriala, diabet zaharat, in scopul de a preveni aparitia bolilor sau pentru a opri agravarea acestora.

  Farmacistul are un rol important de consilier, in stabilirea terapiei de prima intentie a pacientului cu medicamente OTC si suplimente alimentare. El trebuie sa aiba o implicare activa responsabila in asistenta farmaceutica. Fiind singurul specialist in domeniul medicamentului si actionand in conformitate cu regulile de buna practica, farmacistul ofera asistenta specializata pacientilor, reducand semnificativ procesele epidemiologice medicamentoase datorate reactiilor adverse intense a medicamentelor dar si interactiunile medicamentoase sau alimentare. 

Servicii

  • Produse medicale
  • Produse Parafarmaceutice
  • Produse cosmetice Organice
  • Produse pentru nutritie ecologice
  • Produse Alimentare Bio
  • Uleiuri naturale organice
  • Detergenti vase,rufe ecologice

OFERIM PACIENTILOR NOSTRI ANALIZE SI INVESTIGATII MEDICALE GRATUITE 

Program prelungit
Luni-Vineri: 08:00 - 23.00
Sambata-Duminica: 08:00 - 21:00