Farmacie Bucuresti-Sector 3

Farmacia Belladona

Farmacie Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Farmacie Bucuresti-Sector 3: Farmacia Belladona.

Putini stiu ca numele farmaciilor BELLADONNA provine din latinescul “Atropa Belladonna”, numele stiintific al “matragunei”.

Matraguna este o planta cu recunoscute proprietati terapeutice, dar si  puternice rezonante istorice, din ea extragandu-se inca din vechime una dintre cele mai puternice otravuri.

*Preparatele din matraguna sunt folosite terapeutic, printre altele, ca spasmolitice si analgezice pentru bolnavii de ulcer si de astm bronsic, avand efecte pozitive asupra circulatiei sanguine si ajutand in tratamentul pneumoniei sau febrei tifoide.
De asemenea, extractul de atropina din matraguna este utilizat in diagnosticarea si tratarea afectiunilor oculare.

Deziderat

Farmaciile BELLADONNA si-au construit intreaga activitate pornind de la principiul ca “sănătatea este o comoară pe care puţini ştiu să o preţuiască, deşi aproape toţi se nasc cu ea” (Hippocrate). De aceea, conceptul nostru este urmatorul:

Prin preturile foarte mici, accesibile, noi pretuim sanatatea dumneavoastra si oferim oricui, indiferent de venituri sau varsta, o sansa in plus la o viata mai sanatoasa!

Istoric

Am deschis prima farmacie in august 2001, iar (re)branduirea tuturor farmaciilor deschise incepand cu 2001 s-a facut in 2008 sub denumirea “BELLADONNA”.

Inca de la inceput misiunea noastra a fost sa punem pret pe sanatatea dumneavoastra si va mentinem calitatea vietii. Din respect pentru aceste doua aspecte s-a nascut filosofia noastra:

“Farmacia cu preturi foarte mici”.
Un concept orientat catre client, pe baza caruia ne-am inceput si dezvoltat afacerea, pentru ca vrem ca oricine sa beneficieze de produsele de care are nevoie, la preturi corecte si accesibile.

Card de fidelitate

Si, pentru ca punem pret pe sanatatea tuturor clientilor nostri, farmaciile BELLADONNA au lansat conceptul de “preturi de fidelitate”!

Pentru ca ne dorim sa avem aceleasi preturi extrem de mici si accesibile pentru toti clientii nostri, ne-am propus sa nu oferim preferential carduri de reduceri in functie de volum sau de valoarea cumparaturilor. Conceptul nostru va ofera garantia ca, indiferent de cat de rar sau cat de putine produse cumparati din farmaciile BELLADONNA, aici veti plati intotdeauna aceleasi preturi foarte mici!
Noi nu avem reduceri sau promotii pe termen limitat, ori oferte speciale doar pentru cateva zile!

Special pentru dumneavoastra am gandit conceptul de preturi foarte mici tot timpul si pentru orice client. Iar, cu cardul de fidelitate BELLADONNA, preturile vor fi si mai mici.
Pentru ca farmaciile BELLADONNA acorda un vot de fidelitate sanatatii fiecaruia dintre dumneavostra!

Galerie foto