Farmacie Sighisoara

Farmacia Rubin

Farmacie Sighisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Farmacie Sighisoara: Farmacia Rubin.

D-l farmacist primar Veress László a pus piatra de temelie a primei farmaciiprivate din Sighișoara de dupa 1989, el fiind conducătorul acesteia și în prezent.
       În perioada 1991-2000 farmacia a funcționat pe strada 1 Decembrie iar în anul 2000 s-a mutat pe strada Gării, unde funcționează și actualmente.

       După terminarea studiilor de specialitate (5 ani de facultate, 2 ani de specializare-rezidenţiat), d-l Veress Zsombor a devenit colaborator, iar din anul 2007 asociat şi administrator. Astfel firma a devenit cu adevărat o asociație familială, în cadrul căreia fiul preia cunoştiinţele profesionale bazate pe experienţa acumulată de-a lungul anilor.
       În cadrul tratamentului nostru farmaceutic punem un accent deosebit pe individ, pe servirea cât mai diversificată a pacienților, dar și pe educația populației după normele moderne de sănătate.

       Elaboratele și preparatele noastre magistrale individuale sunt recunoscute în medicina locală.

       Noi ne-am propus să protejăm tradiția nobilă de farmacist în deceniile care urmează, ținând cont de descoperirile științifice din sec. XXI, transmițând cunoștințele noastre generațiilor următoare.

Galerie foto