Farmacie Ploiesti

Pharma Express S.R.L.

Farmacie Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Farmacie Ploiesti: Pharma Express S.R.L..

Activitatea companiei noastre constă în achiziţionarea medicamentelor străine (germane, austriece etc.), care nu sunt accesibile în România. FarmaExpress își propune să extindă, ca şi în alte ţări europene – şi în România, la nivel european, un sistem eficient, de procurare a unor medicamente, care din diverse motive lipsesc de pe piaţa autohtonă, sau suntdificil de achiziționat. Prin activitatea noastră, facem accesibilă întreaga gamă sortimentală a medicamentelor comercializată pe piaţa germană, austriacă, maghiară clienţilor noştri, în condiţii de preţ foarte avantajoase și timprapid de livrare.

Atenţia noastră se concentrează asupra acestor trei ţări, din mai multe motive. În primul rând pentru că activitatea noastră de bază este în Germania. În plus fața de cele mai sus arătate, experienţa noastră dovedeşte, că marea majoritate a nevoilor exprimate de clienţii noştri pot fi satisfăcute din aceste ţări. În cazul în care există cereri de medicamente care nu sunt accesibile pe aceste piețe, avem posibilitatea de aachiziționa medicamentele solicitate de clienții noștri din țările UE și din alte țari (SUA, Elveţia etc. ).

Cantitatea medicamentelor disponibile în prezent pe piața din România este mai puţin decât 10000 sortimente. Autorizarea medicamentelor este un proces foarte îndelungat și costisitor în toată Europa, tocmai de aceea producătorii se concentrează asupra pieţele mari (populaţie, putere de cumpărare etc. ). În cazul altori țări (cu populație, putere de cumpărare redusă) medicamentele se întroduc pe piață cu întârziere sau nu se întroduc deloc. Fenomenul este mai accentuat în cazul medicamentelor pentru boli mai rare, medicamente naturiste, alternative, homeopatice etc. Însă practica dovedeşte că uneori, chiar medicamentele care sunt comercializate pe piaţă dar pot să lipseasca temporar de pe piață. În prezent, mulţi medici care lucrează în România, sunt nemulţumiţi de medicamentele de pe piaţa autohtonă, caut pentru pacienţii lor soluţii mai eficiente și avatajoase. Conform celor arătate de mai sus apar multe situații în care mai multemedicamente foarte necesare, prescris de medic, nu poate fi procurat în România.

Galerie foto