Farmacie Pitesti

Farmacia HelpNet

Farmacie Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Farmacie Pitesti: Farmacia HelpNet.

Help Net - O farmacie care te stie! Suntem online la adresa www.helpnet.ro ! Iti punem la dispozitie TelVerde 0800 833 003.

Infiintate in anul 1998, Farmaciile Help Net reprezinta astazi unul dintre cele mai importante lanturi nationale de farmacii. Astazi, Help Net inseamna peste 170 de farmacii la nivel national si peste 1300 de profesionisti, cu studii in medicina, farmacie, management, informatica, resurse umane, marketing, juridic, comunicare, logistica sau aprovizionare.

Ne ghidam permanent dupa valorile pe care ni le-am asumat – profesionalism, implicare sociala, excelenta in servicii, inovatie - si ne respectam promisiunea de a fi fideli dorintelor exprimate de pacienti. 

Cu standarde inalte, ce au in centru interesul pentru sanatatea, educarea si nevoile pacientilor, oferim servicii medicale gratuite, numeroase avantaje prin intermediul Cardului de Fidelitate , promotii special create pentru membrii programelor de fidelitate (Clubul Dermotherapy, Clubul Mamelor, Clubul Cardio), dar si beneficii exclusive in reteaua noastra de parteneri.

Clubul Dermotherapy a fost infiintat in anul 2008 oferind membrelor in fiecare luna reduceri de 20% la produse dermatocosmetice selectionate, servicii speciale dedicate (dermoanaliza, sedinte de make-up profesionist etc), acces la intalniri cu specialisti si iinformatii de sanatate si de frumusete de ultima ora.

In 2011, am lansat Clubul Mamelor, un proiect exclusivist dedicat mamicilor si viitoarelor mamici carora le oferim sfaturi bune, reduceri lunare de pana la 20%, reducere de 7% la pachetul de urmarire
a sarcinii in clinicile Regina Maria, dar si acces la evenimente tematice, cu participarea celor mai buni specialisti din domeniu. In plus, la inscrierea in club, pacientele primesc un ghid informativ realizat in colaborare cu dr. Ana Culcer.

In anul 2012, am lansat Clubul Cardio in cadrul unui program de informare privind importanta preventiei si a monitorizarii constante in cazul bolilor cardiovasculare. Membrii Clubul Cardio beneficiaza de o tombola lunara cu premii (50 de tensiometre si 30 EKG-uri, traseu si interpretare la Spitalul Monza – Centru Cardiovascular), reduceri de 10% la tot portofoliul cardio (calculat la valoarea cash a retetei), servicii gratuite de masurare a tensiunii arteriale si un produs CADOU oferit pe loc in farmacie la o anumita valoare de bon, preturi speciale la produsele selectionate de interes.

Galerie foto