Farmacie Iasi

Farmacia Vivat

Farmacie Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Farmacie Iasi: Farmacia Vivat.

Stii deja cum ne cheama asa ca nu vom mai insista. Totusi exista cateva lucruri pe care credem ca ar trebui sa le stii. Cum ar fi cine suntem, cu ce ne ocupam si ce putem face noi concret pentru tine.

Ei bine, pe noi ne gasesti in farmacia independenta de la parterul blocului. Sau in farmacia de la colt, de pe aceeasi strada cu tine. Sau in farmacia care poate nu-ti suna chiar asa de cunoscut, dar stii sigur ca ai mai fost pe acolo. Pe scurt: ne gasesti in farmaciile independente, semnalizate Vivat, din toata tara. Te vei intalni cu experti interesati de starea ta de sanatate, oameni mereu pregatiti sa-ti ofere cele mai bune sfaturi de specialitate atunci cand tu ai cea mai mare nevoie, si cu o gama unica de servicii in-store. Totul pentru ca noi intelegem cat de important e sa te simti sanatos ca sa te bucuri cu adevarat de viata. Iar asta indiferent de varsta sau de nevoile tale. Asadar, viziteaza-ne in farmaciile noastre. Intreaba de trusa Vivat. Trusa pentru o stare de bine.

Ii spunem trusa pentru ca fix asta este: un set de produse ce pot fi necesare. In caz de raceala si gripa, in caz de alergie, in caz ca vrei sa previi ceva anume sau pur si simplu pleci in vacanta si vrei sa te asiguri ca totul va fi bine, ca vei avea energie, ca iti vei oferi ingrijirea care trebuie, ca te vei putea bucura in liniste! Trusa Vivat se adapteaza nevoilor tale in functie de sezon. Sunt 8 astfel de trusecate una pentru fiecare perioada a anului, cu produse atent selectionate de catre o echipa de profesionisti.

Cu trusa Vivat ne-am propus ca tu sa ai in casa tot ceea ce ti-ar putea fi necesar in caz de. In felul acesta nu mai faci o suta de drumuri pana la farmacie si poti si sa previi sau sa tratezi pe loc.

La nivel de cifre, pana acum avem peste 800 de farmacii partenere in toata tara si peste 700.000 de oameni care se intereseaza de Vivat saptamanal. Si ne dorim ca si tu sa faci asta. Cauta-ne acum in farmacia independenta de langa tine, semnalizata Vivat. Vezi care e cea mai apropiata aruncand un ochi pe pagina cu farmacii independente.

Galerie foto