Farmacie Hunedoara

Farmacia Reteta

Farmacie Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Farmacie Hunedoara: Farmacia Reteta.

Farmaciile Reteta fac parte din grupul Polisano, primul grup complet integrat de servicii medicale din Romania, gama de activitati acoperita incluzand un lant de policlinici, primul spital privat din tara, centre de fertilizare in vitro, retea de farmacii, distributie de produse farmaceutice si productie de medicamente.

Companie cu capital integral romanesc, fondata de doctorul Ilie Vonica, Polisano a jucat permanent un rol de deschizator de drumuri in domeniul serviciilor medicale private, momentele importante din istoria Polisano fiind puncte de reper pentru piata romaneasca in ansamblul ei.

Viziune

Ne dorim sa obtinem o pozitie de top in piata de retail farmaceutic, recunoscuta prin calitatea remarcabila a serviciilor si a produselor oferite. Telul nostru va fi atins prin excelenta in tot ceea ce facem, respectarea valorilor, colaborare si responsabilitate sociala. Tinem cont de nevoile clientilor nostri pentru a deveni un model in piata farmaceutica din Romania.

Misiune

Depunem toate eforturile sa oferim ”servicii perfecte”. Dorim sa imbunatatim viata clientilor nostri, sa fim alaturi de comunitatea in care traim si sa oferim angajatilor un loc de munca unde se pot dezvolta profesional si unde pot creste alaturi de noi.

Calitate

Suntem hotarati sa ne evaluam performantele cu cele mai inalte standarde internationale, de aceea in 2010  SC Sibpharmamed SRL primeste prima certificare ISO pentru sistemul sau de management al calitatii si mediului. In prezent SC Sibpharmamed SRL este certificat de catre TÜV Hessen in conformitate cu standardele   ISO 9001: 2008 si ISO 14001:2005.

Politica Calitate Mediu.

Valorile noastre:

Inovatie si invatare continua:

  • Dam dovada de deschidere, creativitate si curiozitate in dorinta de a oferi excelenta

Integritate:

  • Livram ceea ce promitem, facem ceea ce spunem si ceea ce este corect.
  • Promovam valorile si principiile noastre in tot ceea ce intreprindem.

Respect:

  • Tratam persoanele cu respect si compasine pentru a se simti apreciate si valoaroase.

Responsabilitate:

  • Ne asumam raspunderea pentru tot ceea ce intreprindem si pentru rezultatul actiunilor noastre.
  • Dorin ca in toate produsele/serviciile noastre sa se regaseasca respectul pentru client, satisfacerea cerintelor acestuia si depasirea asteptarilor sale.

Colaborare:

  • Legam parteneriate pentru a imbunatatii de fiecare data serviciile oferite.

Dorinta de a fi cei mai buni

  • Suntem hotarati sa sa fim cei mai buni in tot ceea ce facem

Galerie foto