Farmacie Drobeta Turnu Severin

Farmacia Convalaria

Farmacie Drobeta Turnu Severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Farmacie Drobeta Turnu Severin: Farmacia Convalaria.

Ce ne propunem?
Sa aduce in atentia tuturor oamenilor posibilitatea de a putea sa-si ingrijeasca sanatatea la cel mai mic pret, fara socuri financiare sau suferinte prelungite. Trebuie sa reusim sa comunicam tuturor ca de azi se poate sa cumparam medicamente mai ieftin.
Vom putea cu totii sa cumparam produse farmaceutice, parafarmaceutice, tehnico-medicale si dermato-cosmetice la preturile cele mai mici in piata.

Dar ratiunea comerciala unde ar mai fi? 
Ne-am gandit cu totii cum ar fi mai bine sa continuam in piata, ne-am analizat propriile nevoi si greutati, am deschis ochii catre cei din jurul nostru si asupra dificultatilor de a se asigura o sanatate minimala, si am decis. DA, vrem sa oferim tuturor o sansa corecta la sanatate, vrem ca si maine sa ne uitam in urma si sa ne simtim bine ca am luat o asa decizie, vrem ca si peste ani sa imbatranim frumos impreuna...si asta o putem face oferind PRETURI SOCANT DE MICI la toate produsele comercializate.

Galerie foto