Farmacie Craiova

Farmacia Prima

Farmacie Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Farmacie Craiova: Farmacia Prima.

Farmaciile PRIMA reprezintă un lanț farmaceutic la nivelul județului Dolj, cu acționariat 100% românesc. Acestea dispun integral de personal calificat, în frunte cu Președintele Consiliului de Administrație (CEO, Chief Executive Officer).

PRIMII în susținerea sănătății și menținerea frumuseții

Printr-o gamă largă de medicamente la prețuri avantajoase, Farmaciile noastre sunt prima opțiune pentru sănătate. Tot aici veți găsi și o serie diversificată de cosmetice profesionale, precum și aparatură medicală de uz casnic. Venim în ajutorul tuturor care necesită medicație, dar ne adresăm și celor ce doresc să-și întrețină sănătatea și frumusețea. Suntem utili și accesibili oricui: atât persoanelor vârstnice, cât și celor mai tinere.

Calitatea Farmaciilor PRIMA nu se regăsește doar în produse, ci și în competențele personalului. Farmaciști calificați, dinamici și cu un dezvoltat simț al comunicării vă stau la dispoziție cu amabilitate. Clienții noștri pot beneficia de testări medicale gratuite, precum măsurarea tensiunii arteriale sau determinarea indicelui masei corporale. În cazul în care căutați un produs farmaceutic și nu-l găsiți niciunde, apelați cu încredere la noi.

Pentru o satisfacere completă, cu Farmaciile PRIMA vă veți bucura periodic de oferte promoționale din cele mai diverse.

PRIMII ce redefinesc Sănătatea, mai aproape de tine

Farmaciile PRIMA se găsesc momentan în orașele Craiova, Băilești și Filiași. În fapt, Farmaciile noastre activează încă din anul 2008 – inițial independent (Urania și M&G Farm), ulterior ca parte a lanțului Pharma Holding. În 2012 ne-am relansat pe piața farmaceutică sub denumirea de PRIMA: un nou lanț competitiv în plină dezvoltare. Dorim să ne extindem și mai mult, pentru o susținere și mai puternică a Sănătății.

Antrenăm tinerii studenți ai facultăților de Farmacie și răspundem eficient solicitărilor de training (practică studențească). Desfășurăm activități umanitare și filantropice pentru promovarea sănătății (persoanelor nevoiașe, bătrânilor, copiilor defavorizați). Asigurăm o vastă aprovizionare a Sănătății, la nivel european și prețuri atractive (produse farmaceutice și aparatură medicală), prin intermediul Depozitului PRIMA, www.primawarehouse.ro.

Pentru noi Sănătatea nu e o afacere, e o prioritate. Deoarece căutăm să venim, cu forțe proaspete, tot mai aproape de pacienții noștri, am ales un program de lucru zilnic cât mai prelungit, chiar și non-stop. Farmaciile PRIMA au fost înființate pentru a vă pune la dispoziție un serviciu farmaceutic de actualitate, în concordanță cu așteptările omului modern. Suntem eficienți și receptivi la nevoile tale. Suntem profesioniști și evolutivi. Suntem mai mult decât niște vânzători de medicamente la prețuri accesibile. Îți suntem PRIeteni, sprijin al sănătății tale!

Servicii

Farmaciile PRIMA idei pentru sănătate

 Card de fidelitate reduceri oferte

 Gamă variată de produse prețuri avantajoase

 Testări medicale + consiliere

 Campanii concursuri cadouri

O sumă MAAARE de avantaje, un total de plată... mic

Galerie foto