Farmacie Campia Turzii

Farmacie Campia Turzii

Farmacie Campia Turzii reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Farmacie Campia Turzii: Farmacie Campia Turzii.

Te asteptam cu un portofoliu divers si consistent. Avem spatiu suficient ca sa te simti confortabil, avem produse preselectate de farmacistii nostri, special destinate nevoilor tale: medicamente care nu necesita prescriptie medicala (asa numitele OTC-uri, "over the counter"), suplimente alimentare care pot sustine posibilele deficiente nutritionale cu efecte asupra bunei functionari a organismului uman, cosmetice de ultima generatie, dermatocosmetice... un soi de preparate cosmetice cu actiune farmaceutica, dermatologica, produse pentru igiena si intretinere corporala, articole fitoterapeutice, produse de puericultura, dispozitive medicale cu gadget-uri care te vor surprinde prin ingeniozitate.

In farmacii iti punem la dispozitie, alaturi de priceperea si experienta echipei noastre, un portofoliu variat de medicamente pentru a raspunde nevoilor tale.

In drogherii te vom surprinde cu linia selectiva de parfumuri de la unele dintre cele mai mari case de parfumuri din lume, din cele 5 mari familii: parfumuri florale, parfumuri verzi, esente lemnoase, esente orientale, parfumuri fructate.

Galerie foto